TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Semmy Schilt TOTALDAMAGE exklúzív videóinterjú

2014.10.05. 16:48 td_axl

schilt_1.jpg

Múlt hétvégén a Budo és Küzdősport Gála díszvendége Semmy Schilt volt. Semmy jókedvűen sétált a Syma Csarnokban, nektek is lehetőséget nyílt beszélgetni és fotózkodni a K-1 korábbi négyszeres nehézsúlyú bajnokával. A rendezvényt követően lehetőségünk nyílt Semmy-vel beszélgetni, alább láthatjátok a videóinterjúnkat a K-1 legendás harcosával.

Semmy Schilt TOTALDAMAGE interjú from TOTALDAMAGE MEDIA KFT. on Vimeo.

  1. Semmy-nek nagyon tetszett a  Budo és Küzdősport Gála, a gazdag program, melyben a küzdősportok széles köre kapott helyet, úgy mint a karate, judo, jiu jitsu vagy az esti programban a kick-box mérkőzések. 
  2. Szerinte Magyarországon a karate nagyon erős, de alapvetően a küzdősportoknak erős bázisa van. A fejlődéshez azonban több olyan rendezvényt kell szervezni, mint a Budo és Küzdősport Gála, így lesznek erősebbek és tapasztaltabbak a versenyzők, harcosok.
  3. Semmy ugyan egészségügyi problémákra hivatkozva vonult vissza, de alapvetően motivációját veszítette a folytatás kapcsán. A K-1 és Glory cím után nem látta értelmét folytatni, most új álmáért dolgozik, a Fight Game Academy felépítésén Hollandiában, mely keretén belül a küzdősport népszerűsítését kívánja támogatni.
  4. A K-1 időkkel nem tud versenyezni most egyetlen szervezet sem szerinte. A Glory, Superkombat, Legend Fc vagy a Wako ugyan soraiban tudja a legjobbakat, de ezen sztárok nem tudnak egymás ellen harcolni, nem egyesíti őket egy szervezet fölött álló kezdeményezés, nem tudhatjuk meg, ki a legjobb. 
  5. Semmy számára felejthetetlen időket képviselnek a Japánban átélt élmények, legfőképpen az első K-1 WGP címe. Nagyon sok rekordot megdöntött a szervezetnél, de némi keserűséggel a hangjában azt mondja, hogy ezeket el is felejtik az emberek napjainkban. 
  6. A harmadik K-1 WGP címe után elveszítette a motivációját a küzdelem iránt, melyet próbált visszaszerezni. A K-1 akkoriban hanyatlott, de a GLORY színre lépése úgy reménnyel töltötte el Semmyt. A felszíni csillogás mögött azonban nem mindez az volt a GLORY-nál, aminek a rajongók számára tűnt (erről bővebben nem akart Semmy mesélni).
  7. Semmy szerint a múltbéli dominanciája miatt bármikor nyert egy tornát, megváltoztatták a súlycsoportok limitjeit, vagy szabályt módosítottak, hogy ellensúlyozzák Semmy sikereit. Most, hogy visszavonult, nem tudnak az általa hátra hagyott terepen valódi nehézsúlyúakat találni. Saki is lement félnehézbe, ott bajnok lehet, de így a korábban felhízó nehézsúlyúak eltűntek. 
  8. Semmy nem követi az UFC gáláit. Túl sok gálát kell megnézni, túl sok harcost és súlycsoportot kell ismerni ahhoz, hogy valaki képben legyen. Szerinte a K-1 időkben a két súlycsoport és kevesebb gála lehetővé tette, hogy minden harcos ismert legyen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr906761539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása