TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Csernicsek Laci floridai naplója #1: Blackzillians kaland

2014.10.03. 15:29 td_axl

Csernicsek Lászlóról pár hete olvashattatok oldalunkon, mikor is a Magyar Prémium MMA Liga szervezésében Siófokon lehozott gálán történtekről mesélt. A Szegedi Küzdősport Klub harcosa ezt követően nem sokkal kiutazott a napfényes Floridába, hogy az ottani világszínvonalú klubokban fejlődjön és dolgozzon céljaiért. A márciusi TOTALDAMAGE Amerikan Top Team naplóban már betekintést kaphattatok a kinti viszonyokról, most pedig olvassátok Laci élménybeszámolóját:

Sziasztok, Csernicsek László vagyok, az a megtiszteltetés ért pár héttel ezelőtt, hogy Sárközi Robi bunyósaként meglátogathatom a napsütötte Florida legnevezetesebb edzőtermeit. A túrám során Spartan James segít, aki Sárközi Robi személyes barátja és a magyar-amerikai MMA kapcsolatok kiépítésén valamint a hazai ketrecharc felemelkedésén, a sportolók lehetőségeinek bővítésén dolgozik.

 

Aki nem igazán járt még erre, ahogy én sem ezelőtt, azoknak elmondom, hogy egy csodálatos, de magyar/európai ember számára kissé furcsa ez a hely. Rögtön feltűnt mikor először leszálltam Philadelphiában, hogy az emberek rettentően közvetlenek és szókimondóak(ha valami tetszik nekik, pl. a cipőd akkor hozzád szólnak és megdicsérik) példaértékű a viselkedésük, egyáltalán nem ellenségesek, itt mindenki boldognak és tehermentesnek tűnik.

 

Minden hatalmas, az utak, ételek, amit csak eltudtok képzelni. Először James a saját klubjába vitt el, ami a SPARTANS névre hallgat,ahol Paul Danos a vezetőedző, aki többszörös Kick-Box világbajnok és az Amerikai Shotokan Karate szövetség egyik vezetője, kiváló edző és harcos. Jamesnek hála, meglátogathattam egy ütős kis gálát a Hard Rock Casinoban az AFC szervezésében, ahol bemutatott az esemény rendezőjének, aki az American Top Team főedzője is.

 

Ellátogattunk egy amatőr gálára is amit Florida legnagyobb esemény szervezője a Fight Time Promotions égisze alatt zajlott, aminek a tulajdonosa Howard Davis Jr. korábbi aranyérmes olimpiai boxoló. A második héttől James kapcsolatainak révén a Blackziliansban edzhetek, szerintem ez sokak számára ismert, csak pár név a gymből: Belfort, Spong, Evans, Silva. Nagyon kedves fogadtatásban volt részem, szerények és emellett igazi profik. Jitsuban nem nagyon tudok érvényesülni, a bunyójuk hiányosabb úgy érzem, de persze mindenhol jók. Rengeteg brazil srác van, építgetem a kapcsolatokat. Az edzések kimerítőek, reggel és este is meghalok a szőnyegen, de nagyon örülök, hogy ilyen emberek társaságában lehetek és velük dolgozhatok. James azon munkálkodik hogy legközelebb az American Top Team-ből jelentkezhessem, most pedig tekerem fel a bandázst mert egy jó kis sparring vár rám, köszönöm a figyelmet! Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr146756007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása