TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Struve: Nem nyűgöz le Overeem rekordja

2014.10.02. 14:08 td_hriczuakos

024_stefan_struve_standard_1348959652_730.jpg

December 13-án két holland óriás csap majd össze egymással, amikor Stefan Struve és Alistair Overeem találkozik a ketrecben. Stefan legutóbb elájult a Mitrione elleni összecsapás előtt, most tehát „The Reem” lesz az, aki ismét üdvözölheti honfitársát az UFC-ben. Struve gondolatai:

„Az egyetlen dolog, amit hallani akartam, az az, hogy elmondják, megvan az ellenfelem. Kész vagyok ismét harcolni, ugyanazzal a mentalitással, amit már korábban is láthattak tőlem. Nem érdekel, hogy ki ellen kell bunyóznom, december 13-án majd minden eldől.”

 

„Az UFC-ben lévő színvonal egészen elképesztő. Voltak barátaim, és ismerőseim, akik még Overeem UFC-be való érkezése előtt azt mondták, hogy ő majd dominálni fog a súlycsoportban, nem lesz ellenfele. Én viszont mindig mondtam nekik, hogy csak várjanak, és figyeljék meg, milyen magas színvonalon küzd mindenki. Az UFC-n kívül legyőzött mindenkit, a K-1-ben is voltak szép sikerei, de ha megnézed, hogy milyen meccseket nyert meg, és milyen módon, akkor megértheted, hogy miért nem nyűgöz le a rekordja.”

 

„Ha megnézed a legjobb nehézsúlyú harcosokat a divízióban, mindegyik TOP 10-es bunyós már 30 felett van, és a TOP 15-ös harcosokra is igaz ez. Én vagyok az egyetlen, aki még 30 alatt van, és még mindig az a tervem, hogy bajnok legyek. Most csak arra kell figyelnem, hogy decemberben átgázoljak egy másik holland bunyóson.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr396751831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása