TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

The Cage előtt: TD_Fruska is ketrecbe lép Pápán

2014.09.30. 20:24 td_fruska

 fruzsi.jpg

Október 11-én lehetőséget kaptam az MMA Premium Liga pápai The Cage gáláján a második női négyestornájában is részt venni. Az első körben, idén áprilisban az elődöntőben megosztott pontozással maradtam alul Rácz Irénnel szemben egy döntetlen közeli mérközésen. Nagyon várom már ezt a gálát, nem hiszek a véletlenekben, ennek így kellett alakulnia. A miértjére majd úgyis fény derül a ketrecben.

fruzsi.gif

A felkészülésem most élesedik igazán, eredetileg nem kalkuláltam ezzel a megmérettetéssel, de edzésben vagyok így nem hiszem, hogy gond lesz a formával. Vigyázok magamra, hogy most ne jöjjön közbe betegség vagy sérülés, nagyon motivál a novemberi szuperdöntő és az esetleges bajnoki öv megszerzésének lehetősége, de egyelőre a soron következő mérkőzésre összpontosítok, ami számomra egy revans fight lesz. Vincze Lilla lesz az ellenfelem.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr46736819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása