TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A "Gróf" odaszólt, avagy öltözködési tanácsok Bisping-től

2014.09.26. 12:22 td_Emree

UFC+Fight+Night+Rockhold+v+Bisping+Press+Event+QHa-3z0IO6Xl.jpg

Az nevet, aki utoljára nevet?

Michael Bisping a „grófi” címe mellé minden bizonnyal szeretné begyűjteni az UFC középsúlyú címét is. Az ehhez vezető utón, azonban le kell győzni Luke Rockholdot. Bisping mindeddig ígéretes tehetségként szerepel a középsúlyú mezőnyben, akinek azonban eddig nem sikerült UFC címmeccset nyernie. Nos, Bisping következő ellenfele a középsúlyú címért vezető úton Luke Rockhold lesz. November 8-ára van kiírva a találkozó. Az üzengetések már meg is kezdődtek. Rockhold már korábba kifejtette véleményét Bispinggel kapcsolatban.

Most pedig Bisping adott hangot gondolatainak, a maga szokásos stílusában. A teljes képhez nem árt megjegyezni, hogy még szó sem volt a Bisping – Rockhold bunyóról, amikor az amerikai harcos már kijelentette, hogy az első menetben lenyomná az angolt. Bisping, ismerve a közmondásos angol jó modort, fogadási tanáccsal látta el Rockholdot.

„Kezdjük azzal, hogy még sosem veszítettem az első menetben. Amikor elverlek, ne gyere nekem azzal a kifogással, hogy azért történt a dolog, mert arra figyeltél, hogy lenyomj az elsőben és emiatt történt a dolog. Ha ránk nézel, nyilvánvalóan látod, hogy Luke-nak pénzre van szüksége. Én a legjobb öltönybe vagyok öltözve, Luke… Luke te meg felvehetnél, valami rendes öltönyt, ez mégis egy sajtótájékoztató!”

„Véletlenül négyszer, ötször annyit keresek, mint te (Luke Rockhold). Ennek oka is van. Talán adakozni fogok neked, hogy vegyél magadnak egy öltönyt, amikor november 8-án szétrúgom a segged.”

Nagy szavak, kíváncsi vagyok a végkifejletre. Én bírom Bispinget minden hülyesége ellenére. Ugyanakkor Rockholdot komplettebb harcosnak tartom, aki könnyen meglepheti a földön, ahogy tette azt Tim Boestch ellen.

 

00.gif_480x270

Állásból, azonban érvényesülhet Bisping fölénye.

Michael_Bisping__vs._Jorge_Rivera_1.gif_320x180

November nyolcadikán, még az alábbi párosítások kerülnek terítékre:

  • Hector Lombard vs. ???
  • Robert 'The Reaper' Whittaker vs. Clint 'Headbussa' Hester
  • Soa 'The Hulk' Palelei vs. Daniel Omielanczuk
  • Jake 'The Celtic Kid' Matthews vs. Vagner 'Ceara' Rocha
  • Anthony 'The Hippo' Perosh vs. Carlos Augusto 'Guto Inocente' Filho
  • Dylan 'The Villain' Andrews vs. Sam 'Smilin'' Alvey
  • Vik 'The Spartan' Grujic vs. Chris 'The Menace' Clements
  • Daniel Kelly vs. Luke Zachrich
  • Jumabieke 'The Wild Wolf' vs. Patrick 'The Animal' Williams

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr536712547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása