TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Newton: 33 évesen visszavonulnék

2014.09.24. 09:46 td_hriczuakos

20131102_jla_aj4_1243.0_standard_730.0.jpg

Látványos K.O. győzelemmel védte meg félnehézsúlyú bajnoki címét első ízben a Bellator MMA-ban Emanuel Newton. A bajnok a King Mo ellen bevált receptet alkalmazva egy nagyszerű kivitelezéssel altatta mély álomba a korábbi UFC veterán Joey Beltran-t. Beltran kihívói pozíciója már azelőtt is kérdéses volt, Rampage ellen szintén kifeküdt, majd Matyushenko elleni diadala egyből megadta neki az utat Newton trónja felé. Emanuel tehát címvédésével 1 gondot már letudott, fókuszálhat következő ellenfelére, aki várhatóan a legutóbbi torna győztese, Liam McGeary lesz. A bajnok gondolatai:

„Amennyiben arról van szó, hogy mit szeretnék, ez a válaszom: kemény meccseket akarok, meg akarom mérettetni magam. 33 évesen pedig már nem szeretnék harcolni, most van itt az én időm. Azt szeretném, hogy amikor visszavonulok, azt mondhassam magamról, hogy igenis legyőztem TOP bunyósokat. Aztán pedig majd a hagyatékomra is odafigyelhetek.”

 

„Elég hosszú ideje meccselek már, és szeretnék idősebb koromban is az edzőteremben közelében lenni. Vannak olyanok, mint pl. Tito Ortiz, aki úgy járkál körbe, mint egy öregember, ilyenkor pedig azt gondolom magamban, hogy én nem akarok ilyen lenni. Ez is egyfajta ösztönzés a számomra, hogy 33 éves koromig veretlen maradjak.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr736717737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása