TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Chris Weidman megsérült, ne aggódj, jön a Hendricks vs Lawler 2

2014.09.23. 19:34 td_axl

weidman-belfort.jpg

Nem tudtad, hogy mi hiányzik az UFC hírekből manapság, ugye? Nekem is volt némi hiányérzetem, de ma teljesen megnyugodtam, a dolgok végre vissza álltak a megszokott rendjükbe. Mert hát oly rég volt már, hogy megsérült volna egy bunyós a szervezetnél, akire komoly PPV gálát építenek, és talán még mi is várnánk, hogy meccseljen egy jót egy másik nagy név ellen. Jon Jones megtette nekünk a szívességet, vagy inkább Overeem, most pedig Chris Weidman törte el a kezét, hogy de tudjon kiállni december 6-án Vitor Belfort ellen. Weidman valószínűleg még Machida ellen vágta haza a kezét, ami most aztán tényelegesen meg is adta magát. Az UFC 181 így elveszítette főmeccsét, a párosítást pedig február környékére tolták. 

Sok lesz ez már az UFC-nek idénre, bajnokait alig láthatjuk a ketrecben, így hát elővették a bicepszsérülésből lábadozó Mr. Johny Hendricks Mr. váltósúlyú Mr. bajnokot, hogy ne várja meg az eredetileg márciusra szánt visszatérését, inkább mentse meg a decemberi UFC 181 programot, álljon ki ismét Robbie Lawler ellen. Hendricks bevállalta, vagy mondjuk olyan monológot kapott az arcába, amiről Wandy beszélt, sok választása nem lehetett. Annyira szar nem lesz azért az UFC 181, hiszen ott van még előmeccsként az Anthony Pettis vs. Gilbert Melendez páros is, de Pettist ismerve, addig még háromszor megsérül edzésen, bevásárlás közben vagy épp a fürdőszobában. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr186725201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása