TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Buchinger Buki Iván mérkőzhet az M-1 Global pehelysúlyú címéért

2014.09.23. 20:03 td_axl

buchinger-ragimov.jpg

Ahogy arra az M-1 Challenge 50 után számítani lehetett, Buchinger Buki Iván a Mikhail Malyutin elleni győzelemmel nagyon közel került a szervezet pehelysúlyú címmérkőzéséhez. Ami akkor csak menedzserek közötti kósza ötletelés volt, az mostanra hivatalossá vált: Buki mehet az M-1 pehelysúlyú címért Tural Ragimov ellen október 17-én. Buki gondolatai a lehetőség kapcsán:

Sziasztok! Hát igen, hamar megkaptam a lehetőséget, nem sokat pihenhettem. De erre szàmítottunk is a csapatommal, igazából már az első meccsem után lehetőséget kaptam a címmeccsre 70 kg-ban, de az valami miatt elmaradt, utána meg lementem  66 kg-ra, ahol nyertem is egy elég jó név ellen. Így megkaptam a címeccs lehetőséget, az M-1 eddigi bajnoka a súlyban átlépett egy másik szervezethez, így az öv szabadon maradt. 

 

Igaz már nem sokáig, mert utána nálam köt ki. A leendő ellenfelem elég jó harcos, utolsó meccsén karfeszítéssel nyert egy amerikai jó nevű ellenfél ellen. Most pár hétig otthon voltam, így otthon készültem, de épp ma érkeztem Frankfurtba az MMASPIRIT-be, hogy itt folytassam tovább a felkészülésemet. A lehetőségekről: kár beszélni erről, mert ez az MMA, ahol bármi megtörténhet, de október 17-re jól felkészült leszek, hogy haza vigyem az övet és egy újabb VB-címmel gazdagodjak!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr646725241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása