TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nevada kivizsgálja a Jones – Cormier balhét

2014.09.22. 08:29 td_interim

f8b73344253b309e3aaa197737a4c60a_crop_north.jpg

A Nevadai Sportbizottság a soron következő, szeptember 23-i ülésén kivizsgálja az incidenst, ami komoly hisztériát keltett az MMA-világban, és amitől az utóbbi évek legjobban várt találkozójává lépett elő a félnehézsúlyú címmeccs. A Bizottság mindkét harcost behívta az ülésre. Daniel Cormier elemzőként vett részt a UFC Tonight előző adásában, ahol viccelődve mesélt beidézéséről.

Megkaptam a levelet, alá is írtam, aztán megpróbáltam visszaküldeni, de nem lehetett, úgyhogy azt hiszem, ott leszek jövő kedd este.

Jones és Cormier augusztus 4-én, az MGM Grand Arena előcsarnokában verekedett össze. A meccsüket promózó sajtóeseményen, a farkasszemeknél Jones – rá nem jellemző módon – Cormier homlokához szorította sajátját, aki erre torkon ragadta és ellökte magától a világbajnokot. A két fél ezután egymásnak esett, ledöntötték a színpad mögé állított molinót, és a földön próbálták gyepálni egymást. Jones megpróbálta megütni Cormiert (nem tudni, hogy eltalálta-e), Cormier később – szétválasztásukat követően – Jones után dobta az egyik cipőjét.

Sérülés akkor nem történt, a várakozásokat pedig még jobban fokozta a páros tévéinterjúja, és főleg az a kiszivárgott felvétel, ahol az élő adásba kapcsolás előtt savazták egymást, és Jones életveszélyesen megfenyegette riválisát. Azóta a bajnok térde megsérült, és a meccset a január 3-i UFC 182-re halasztották. Egyelőre nem tudni, hogy a NSAC-vizsgálat csak a bunyóra vonatkozik-e, vagy érinteni fogja a fenyegetést is.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr526713287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása