TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rampage: Veled vagyok Wanderlei!

2014.09.21. 20:32 td_axl

Tegnap Wanderlei SIlva hivatalosan egy videón keresztül bejelentette visszavonulását, egyben jelezte, hogy az UFC jelenlegi bunyós menedzsmentje ellen akar tenni. Elmondása szerint az UFC elvette a küzdelem iránti szenvedélyét, tiszteletlen és kizsákmányoló üzletpolitikájától pedig undorodik. Ekkor azt latolgattam, hogy mely bunyós kollégája fog csatlakozni hozzá legelőször, és őszintén szólva nem pont Rampage Jacksonra gondoltam. Bár Rampage is hasonló kritikát fogalmazott meg korábban Dana White irányában, ismerve Wanderlei és Rampage közös múltját, aligha volt opció ez a forgatókönyv. Rampage és Wanderlei a Pride Fc időkben kétszer találkozott egymással, elmondásuk szerint való ellenszenvvel viseltettek egymás ellen ringen kívül és belül. Jackson mindkétszer kikapott Silva ellenében, az UFC-ben végzőző trilógiájuk során azonban Quinton brutálisan kicsapta Wanderleit. Szóval Silva tegnapi visszavonulása kapcsán Rampage a videó anyagához hasonuló képet posztolt Twitterén, melyen Wandyt támogatja az alábbi megjegyzéssel: 

Annak ellenére, hogy ellenségek voltunk a ringben...a rajongód voltam. Veled vagyok, hasonló fájdalmakon megyek keresztül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr326717701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása