TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Fedor és a meg nem valósult UFC szerződés története

2014.09.17. 21:14 td_Emree

fedor-emelianenko.png

Fedor Emelianenko az MMA világának megkerülhetetlen alakja. Tíz éven keresztül veretlen volt és uralta a nehézsúlyt. Karrierje végén ugyan belefutott több vereségbe, azonban ezek nem homályosíthatják el azt a dicsfényt, amit Fedor a korábbi évek alatt megszerzett. Az AXS TV ült le és készítettek vele interjút, ami egyedülállóan hosszúra, majd egy órásra sikeredett. A teljes interjút pénteken adja le a fenti tv csatorna. Promónak, pedig feldobtak egy részletet, amiben arról kérdezgetik az Utolsó Császárt, ami minden MMA rajongót foglalkoztat, miért nem küzdött Fedor sosem az UFC égisze alatt?

Fedor a tőle megszokott tisztelettudó, alázatos stílusában válaszolt a feltett kérdésekre.

„Teljesíthetetlen feltételeket szabtak, így nem tudtunk egyezségre jutni. Abban az időszakban, amikor a PRIDE-ban harcoltam, ott voltak a legjobb harcosok, miközben az UFC több komoly krízissel is küzdött. Igazán nehéz időszakon mentek át, hogy sikerüljön leigazolniuk igazi top harcosokat, hiszen a legjobbak már a PRIDE-ban voltak. Később, ahogy a PRIDE nem tudta tovább folytatni a működését, az UFC-nek nem sikerült azonnal odacsábítania a legjobb bunyósokat.”

Hát igen a PRIDE egyeseknek a régi szép időket jelenti, én még kicsit fiatal vagyok, hogy így emlegessem ezt az időszakot, az azonban érdekes sztori, hogy milyen körülmények között is húzta le a rolót és vásárolta fel végül az UFC. Itt és itt olvashatod.

„Jelenleg az UFC egy kiváló szervezet, talán a legjobb. Minden súlycsoportban van néhány versenyző, aki a világ elitjéhez tartozik. De általánosságban azt mondanám, hogy nehéz megítélni a teljes képet. Van pár harcos, akiket nagyon szeretek küzdeni látni, de a többiek nem igazán foglalkoztatnak.”

Ez velős volt. A teljes interjú pénteken kerül adásba az AXS TV-n. Én kíváncsi lennék, hogy kik azok a bunyósok, akikre még Fedor is kíváncsi, ugyanis az arckifejezéséből kiindulva sosem gondoltam volna, hogy bármi is túlzottan mozgatná. De mégis mik lehettek, azok a teljesíthetetlen feltételek?

otlncg.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr356706677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása