TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Velasquez: Még mindig fejlődöm

2014.09.15. 13:47 td_hriczuakos

543887_471286496243154_696695842_n.jpg

November közepén, az UFC 180 alkalmával találkozik majd egymással a regnáló nehézsúlyú világbajnok, Cain Velasquez, és újdonsült kihívója, a brazil Fabricio Werdum. A felek leforgattak időközben egy TUF: Latin America szériát, ennek lezárásaként pedig szokásosan kerül sor a két kapitány csatájára. Mióta Cain visszaszerezte bajnoki címét JDS ellen, másodjára is átgázolt Bigfoot Silva-n, majd Cigano következett ismét, akit az ötödik menetben sikerült megállítania Velasquez-nek. A bajnok ezzel tehát visszavágók sorozatát hagyja maga mögött, és új trónkövetelő ellen készülhet, melyet nagyon vár már a mexikói származású Velasquez, legalábbis ez szűrhető le legutóbbi nyilatkozataiból. Nemrégiben a Bleacher Report csapatával beszélgetett:

„Egyértelműen jó dolog, hogy egy új ellenfél ellen készülhetek, de egyébként meg nem igazán számít ez nekem. Aki kiharcolja a címmérkőzést, az ellen meccselek, ilyen egyszerű. Nem izgat, ha mindig ugyanazokkal a harcosokkal kell kiállnom újra meg újra, nekem ez rendben van így.”

 

„Izgatott vagyok, egy Werdum elleni találkozó már régóta esedékes volt, és már nagyon közeledünk a mérkőzéshez. A rajongók támogatása elképesztő volt, előbb Mexikóban leforgattuk a TUF: Latin America-t, majd itt is fogunk bunyózni. Ez a következő lépés a számomra, és ezt is akarom folytatni. Folyamatosan nyerni akarok, és ebben a pozícióban szeretnék maradni. Nekem most a Fabricio elleni meccsre kell összpontosítanom. Werdum egy nagyszerű harcos, nagy tapasztalattal rendelkezik, de mindig egyre jobb bunyóssá válik. Remek a földön, illetve az állóharc terén is, jó meccs lesz.”

 

„Mindig fejlődni próbálok, és jobb harcossá válni, amilyen gyorsan csak lehet. Folyamatosan azon dolgozom, hogy képzettebb legyek, erre fókuszálok folyamatosan.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr506697041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása