TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Shogun még nem vonul vissza, a családja legnagyobb bánatára

2014.09.15. 13:44 td_hriczuakos

149707200.jpg

November 8-án újabb kemény teszt vár majd a korábbi Pride és UFC bajnok Shogun Rua-ra, aki az angol nehézbombázó, Jimi Manuwa ellen lép majd ketrecbe. Rua legutóbb Hendo ellen szenvedett el egy brutál kiütéses vereséget, és ismerve Manuwa-t, erre most is megvan az esély. Shogun még mindig TOP 10-es harcosnak mondhatja magát, bár a súlycsoport legjobbjai ellen már ritkán sikerül bizonyítania, ráadásul egyre távolabb kerül Jones koronájától, pedig a brazil számára nemrégiben még az tűnt elsődleges célpontnak. Rua pár napja a Brazilian TV csatornáján szerepelt, ahol arról beszélt, hogy az édesanyja és a felesége már alig várja, hogy a harcos befejezze pályafutását:

„Az anyukám folyton megkérdezi: tényleg kell ez neked? Én erre pedig csak azt mondom: ez a munkám, anyu. 13 éve csinálom már ezt. Az anyukám és a feleségem minden hónapban megpróbálnak engem lebeszélni róla, de mindig mondom nekik, hogy én ezt élvezem csinálni.”

Shogun egyébként a napokban írta alá az új szerződését az UFC-vel, vagyis esze ágában sincs szögre akasztani a kesztyűket.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr886699523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása