TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Kiss Balázs birkózó naplója #5: Magyarok a kötöttfogás második napján érmekért harcolva

2014.09.14. 11:14 td_axl

kiss balazs.jpg

taskenti birkózó-világbajnokság pénteki versenynapjától kezdődően léptek a küzdőtérre a kötöttfogású magyar birkózók, melynek apropóján Kiss Balázs világbajnok magyar birkózó értékel és blogol oldalunkon a történésekről. Balu összefoglalja a világverseny magyar kötöttfogású mérkőzéseit a második nap éremmérkőzései kapcsán:

66kg Lőrincz- Stabler (német) bronzmérkőzés

Nagyon jól ismerik egymást,sokszor küzdött már együtt a tavalyi VB 3. érmessel. Iszonyatos gyors iramban és agresszívan kezd Szöcsi és már 10 mp után levisz 2 pontért a németet, majd ahogy felállnak, szinte azonnal ki is tolja ellenfelét. 3-0.Ezután passzívitásért parterbe küldik a németet, de jól védekezik. Most a német támad derékra ,de megkontrázza Szöcsi és kitolja!! Ezzel már 4-0!! Még a végén kitolja egyszer ellenfelét és ez is lesz a vége 5-0!!!!!

Lőrincz Tamás VB 3. helyezett!Szenzációs!! Megszerezte első érmét felnőtt világbajnokságon! Pazar évet zárt, mert az Európa bajnokságot is meg tudta nyerni, illetve a bakui Golden Grandprix-et is.

80kg Bácsi – Saleev (orosz) döntő

Eddig egyszer találkoztak egy granpinxen, akkor az orosz nyert. Taktikai harc nagy irammal. Először az oroszt küldik le passzivitás miatt, de kivédi Peti emelését. Továbbra is Peti megy előre állásból, ennek ellenére őt küldik le parterbe, nem is értem miért?! Az orosz megpörgeti, de Peti bele is fogja, 1-1, jogos. A második menetben mint két dúvad esnek egymásnak, de Peti sokkal jobban bírja és kitolja az oroszt 2-1. Peti nem ál le, megy előre rendületlenül.

FANTASZTIKUS!!!!! Bácsi Péter Világbajnok!!!!

Hihetetlen sikeres évet zárt Peti, hiszen az EB után a VB-t is megnyeri ugyan abban az évben. Szép volt fiuk, gyönyörű sikert arattatok, teljesen megérdemelten!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr386696803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása