TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

V. Mega Tech gála élménybeszámoló

2014.09.10. 10:38 td_Emree

megatech.jpg

Augusztus 30-án Tatabánya adott helyet a Mega Tech Kupa, harcművészeti gálának. Bevallom őszintén, nem tudtam, hogy Tatabányán ennyire komoly küzdősport élet van. A gálán 19 mérkőzés került terítékre muay-thai, thai boksz, K-1 és MMA szabályrendszerekben. A felvezetőben kiderült, hogy ez már szám szerint az ötödik gála volt, így nagy piros pont a szervezőknek, hogy egy ilyen eseményt sikerült már ötödjére megrendezniük.

A párosításokban helyet kaptak férfi és női mérkőzések is. Személy szerint majdnem lementem hídba, amikor az est első T.K.O –ját az egyik hölgyversenyző prezentálta a közönségnek. Apropó közönség, nekik is kijár a dicséret, hiszen hatalmas hangulatot varázsoltak a rendezvény elejétől a végéig. Én az egyik edzőtársam és barátomnak, Briski „Rocky” Gábornak mentem szurkolni, aki a hazaiak kiválóságával – a sok közül – András Péterrel csapott össze az országos profi K-1 bajnoki címért.

10647709_718203718251491_911516503_n.jpg

"Rocky" edzés közben

A meccs súlyát jelzi, hogy övék volt az utolsó összecsapás. Mielőtt rátérnék, a meccs részleteire röviden bemutatnám nektek Rockyt, de beszéljen inkább Ő!

„Sziasztok!

Briski Gábornak hívnak, röviden magamról és a mérkőzésről:

Nyolc éve foglalkozom shotokan karatéval, és 4 éve brazil jiu jitsuval. Velencén kezdtem karatézni, most Székesfehérváron edzem. Gábor József irányításával. Világ életemben ő edzett. Jelenleg a székesfehérvári Predator's Gymben folynak az edzések.

A verseny előtt 5 héttel kerestek meg a lehetőséggel, azonnal igent mondtunk. Minden nap voltak edzések. Láttam videókat is ellenfelemről, így speciálisan hasonló adottságú edzőpartnerekkel sparringoltam.

A szervezéssel maximálisan meg vagyok elégedve, nagyon színvonalas gála volt. Jól éreztem magam a ringben, vannak még hibák, amiket a jövőben javítani, csiszolni kell. Haladunk tovább előre!”

Rocky ellenfele jóval magasabb volt nála, és ezt ki is használta. Az első menetben Rocky egy megcsúszást követően földre került, ami miatt a bíró rászámolt. Szerintem ez teljesen felesleges volt, de ez volt az általa vezetett 19. meccs egyhuzamban az este folyamán. Egyébként ezért a teljesítményéért – a maratoni bíráskodásért neki is kijár a dicséret.

A második menetben Rocky kezdett felpörögni, azonban ellenfele tartotta a távolságot és több feltartó rúgását követték kemény ütéskombinációk. Hiába próbált meg mindent Rocky nem tudta elcsalni a távolságot és döntő fölényre szert tenni.

A harmadik menet is hasonló forgatókönyv szerint zajlott, Rocky ment előre András Peti, pedig hol kontrából, hol távolabbról támadva irányított. A velem érkező edzőtársakkal, barátokkal közösen izgultunk a profi magyar K-1 bajnoki övért, azonban ezt sajnos nem Rocky derekára csatolták. Minden résztvevőnek és szervezőnek kijár a gratuláció! Reméljük még sok ehhez hasonló estében lesz részünk.

10612675_708298259259295_4907041903888571201_n.jpg

Kicsiny csapatunk a meccs után, köszönjük Tatabánya!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr876683859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása