TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A Team Mozes MMA jótékony célból futja le a maratont, segíts te is!

2014.09.09. 20:59 td_axl

maraton.jpg

Jótékony céllal áll rajthoz az 2014. október 12.-i, 29. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon a Team Mozes MMA csapat, a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként. Az adománygyűjtési céljuk 250 000 Forint összegyűjtése. Te is segíthetsz ennek elérésében, fogadj örökbe egy kilométert a futásukból!

Sziasztok,

Grósz Balázs vagyok és lelkes MMA-s sporttársaimmal és barátaimmal csapatban szeretnék segíteni a Bátor Táborban gyógyuló súlyosan beteg gyerekeken. Célunk közösen lefutni az októberi maratonstafétát!
Csapatunk neve: Team Mozes MMA. Csapattagok: Mózes László (edző), Kangyalics Gábor, Doránt Norbert és jómagam.

Ehhez szükségem van a Ti segítségetekre is! Összesen 42km vár arra, hogy örökbe fogadjátok. Az adományokkal több mint 700 kisgyerek boldog napjait támogatjátok. Jó érzés, ugye? Adománygyűjtési célunk 250 000 Forint. 1000Ft is számít! Kérlek, segíts Te is az elérésében. Fogadj örökbe egy kilométert a teljesítendő távból!

Köszönjük!
Balu, Mózi, Kacsa és Norbi

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr816684311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balu23 2014.09.09. 21:35:48

Sziasztok, Balázs vagyok a csapat egyik tagja.
Minden támogatót fel fogunk írni a pólónkra, és abban fogjuk büszkén futni a maratont, jótékonykodni és javítani kicsit az MMA 'harcosok' megítélésén Legyél rajta TE is :)
Kérem ne felejtsétek el a 'Team Mozes MMA' csapat nevét, vagy az én nevemet feltűntetni amennyiben adományoztok, így a csapatunk km-eit és adományát fogjátok gyarapítani, és így a neveteket is tudni fogjuk, hogy a pólón díszelegjetek ;)
Nagyon köszönjük!
/ a gyermekek & Bátor Tábor & 'Team Mozes MMA'
A linken még több infót megtaláltok: www.elmenykulonitmeny.hu/team?id=1005
süti beállítások módosítása