TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Fedor vs Couture párosítás jön a Bellator-ban?

2014.09.07. 18:17 td_axl

fedor_couture.jpg

Kérdezzétek meg asszonyomat, hogy mit mondtam neki akkor, mikor meghallottam, hogy a Bellator leépíti a bunyós állományt, így Végh Pumukli Attila is lapátra került náluk: ezek a Strikeforce nagy neveket akarják visszahozni, kell a zseton. Erre Scott Coker benyögi hétvégén, hogy kapcsolatban vannak az M-1 Globalal, foglalkoztatja őket egy Fedor Emelianenko vs Randy Couture párosítás létrehozása. 

Couture már megpingette az állóvizet azzal, hogy Metamoris gálán kiállna Fedor ellen. Ez nem most lenne, mert elmenet Szombat esti lázat táncolni, szóval most bohóckodik egy sort majd hétről-hétre, miután a Feláldozhatók 3 kasszagép zörög a háttérben. Fedor a nagy orosz valóságban ilyen-olyan szervezet elnökeként pózol és szemináriumozik szerte a világban, de elmondása szerint edzésben van

Mindkét legendás harcos visszavonult már, de van az a pénz talán és a múltban elszalasztott lehetőségpótlás, hogy találkozzanak. Couture annak az idején az UFC-t hagyta ott, hogy az Afflictionben megmérkőzzön Fedor ellen,ami aztán nem jött létre. Coker jó viszonyt ápol az oroszokkal, bár vagonnyi pénzzel húzták le őt a The Last Emperor téma alatt a Strikeforce időkben. A lényeg, hogy nem zörög a haraszt, bár a fene tudja már, hogy a Bellator milyen utat jár most, mintha nem tudnák eldönteni, hogy WWE-klónok lesznek, vagy profi MMA szervezet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr116678249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása