TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Alexander Gustafssonnak elment az esze, vagy ellenkezőleg?

2014.09.04. 19:22 td_Emree

Alexander-Gustafsson-with-a-cellphone-ufc-mmanytt-studiomma.jpg

Vajon miről folyik a diskurzus?

Hol is kezdjem, jó lenne az elején, de Alexander Gustafsson körül mostanában elég kuszák a dolgok. Azoknak, akik nincsenek képben, vagy felfrissítenék a memóriájukat ajánlom ezt a cikkünket. Újabb csavarral bővült Guszti karrierje. Korábban Anthony „Rumble” Jonhson jelezte, hogy szívesen megküzdene a svéd kiválósággal. Gustafsson, akkor elég egyértelműen kijelentette, hogy nem érdekli a meccs, noha Dana White, az UFC elnöke szerint is érdemes lenne foglalkozni a dologgal

„Már nem vagyunk egy „játszótéren” többé. Ez nem arról szól, hogy ki a legkeményebb. Még sokáig akarok küzdeni, ehhez taktikusan kell gondolkodni. Nem mehetsz be és küzdhetsz meg az első szembejövő ellenféllel.”

Zárta rövidre a dolgot a svéd. Rumblenak sem kellet sok és, így reagált a történtekre:

„Mit olvastam? Gus biztosan beverte a fejét. Egy dolog, hogy tisztelem a véleményét, de én már régen elhagytam a játszóteret, most már egy csatatéren vagyok.”

Gustafsson, tehát várakozó álláspontra rendezkedett be a témában és azt mondta, hogy a Jones – Cormier meccs győztesével hajlandó csak kiállni. Ez így is volt egészen tegnapig, amikor is egy váratlan bejegyzést osztott meg a Facebookon. Ebben kifejti, hogy megkereste az UFC egyik tulajdonosa, Lorenzo Fertita, garantálta, hogy megküzdhet a Jones – Cormier párosítás győztesével, és az összecsapás helyszíne, akár Svédország is lehetne. Ezért arra kéri a rajongókat, hogy az októberi svéd gálán legyenek minél hangosabbak és mutassák meg milyen kiváló légkör is tudnak teremteni, ezzel is segítve a mérkőzés létrejöttét. Ebben nincs is semmi extra, de a post végén ott figyel a cserebogár. Gustafsson kerek perec kijelenti:

„A fentebb elhangzottakkal egyetemben, ha az UFC akarja, kiállok, bárki más ellen, akit elém tesznek.”

Gustafsson vs Manuwa

Most akkor mi van? Tehetjük fel a kérdést. Guszti eddig hallani sem akart arról, hogy mással küzdjön, most belebegtetik, hogy otthon küzdhetne a Jones – Cormier meccs győztesével és hirtelen kész kiállni bárkivel? Gustafsson menedzsere, Manos Terzitaine azt nyilatkozta az ügyben az UFC Tonightnak, hogy Guszti már egy ideje gondolkodik azon, hogy mégis küzd egyet a félnehézsúlyú címmeccs létrejöttéig, ahelyett, hogy csak hátra dőlne és várna.

Ez, pedig talán elvezet oda, hogy mégis létrejön a Gustafsson – Jonhson bunyó. Ezt több dolog is elősegítheti. Dana White szerint is jó ötlet a párosítás, Jonhson is benne van. Hivatalos lépések még nem történtek az ügyben. Jonhson menedzsere, Glenn Robinson szerint komolyan elkötelezettek a meccs mellett, de eddig nem történt hivatalos megkeresés az ügyben.

Anthony-Rumble-Johnson.jpg

A lehetséges ellenfél?

Tiszta vizet öntve a pohárba, Guszti meggondolta magát és kész kiállni, bárkivel nem csak a Jones – Cormier meccs győztesével. Alexander Gustaffson nem lépett ketrecbe, március óta, amikor is Jimi Manuwat csapta ki a második menetben. Ezzel szemben esetleges ellenfele Anthony Jonhson eléggé aktív mióta visszatért az UFC-be. Phil Davis ellen hatalmas fölénnyel győzött, nemrégiben, pedig az első menetben ütötte ki Antonio Rogerio Nogueirat.

Rumble vs Lil'Nog

Én úgy gondolom, hogy itt készül valami. Nektek mi a véleményetek? Gustaffson bekattant, hogy a garantált címmeccs ellenére mégis belemegy egy másik mérkőzésbe? Esetleg éppen ellenkezőleg, így mutathatja meg, hogy tényleg ő a legjobb? És a sok, ha ellenére látni fogjuk Gustafsson és Jonhsont egymás ellen?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr916668445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása