TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dana: Greg Jackson, mit csinálsz ember?

2014.09.01. 19:34 td_hriczuakos

hi-res-8039506_crop_exact.jpg

Nyilván értesültél már róla, hogy Jones sérülésében nagy szerepet játszott az, hogy Overeem volt a bajnok edzőtársa. Egyik edzésükön Jon térde felmondta a szolgálatot, pont akkor, amikor a holland csapattárs volt a soros. Ennek következménye, hogy „Bones” legközelebb a jövő év elején térhet vissza, Cormier és Gustafsson pedig várakozó állásponton lesz addig, hacsak a kopasz be nem szervez nekik egy összecsapást. White amúgy tiszta ideg lett, amikor meghallotta, hogy Jones megsérült, pláne akkor, amikor azt is megtudta, hogy miért.

Dana szerint Greg Jackson óriási f*szságot csinált, amikor hagyta, hogy Jones és Overeem egymás ellen meccseljen, hiszen alapvetően mindketten más stílust képviselnek. Ráadásul Cormier fizikálisan nincs akkor darab, mint a holland, vagyis elvileg könnyen lehetett volna DC-hez hasonló edzőpartnert találni. White már éppen emelte volna a telefonját, hogy felhívja Greg Jackson-t, és megkérdezze tőle, hogy mégis mit csinál, miként végzi a munkáját, ám végül mégsem tette meg, helyette lenyugtatta magát. A továbbiakat tudjuk, a Jones vs Cormier 2015 januárjában jön majd, már ha addig Alistair nem gondolja úgy, hogy nyomatna ismét egy kemény felkészülést Jones-szal.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr756656999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása