TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Aldo: Megint le fogom győzni Mendes-t

2014.08.31. 17:10 td_hriczuakos

josé-aldo.jpg

A Team Alpha Male és a Team Nova União közötti házi háború hamarosan folytatódik, amikor José Aldo másodjára teszi kockára bajnoki címét Chad Mendes ellen. A két harcos 2012-ben találkozott egymással legutóbb, akkor Aldo 1 menetet engedélyezett Mendes-nek, majd egy kemény térdes után már rohant is a tomboló brazil rajongók közé. Mendes veresége után ismét felkapaszkodott a ranglétrára, miután impozáns győzelmi sorozatot rakott össze, közben meg cukkolni kezdte a bajnokot. Aldo korábban elmondta, hogy felspannolva érkezik majd a mérkőzésre, és esélyt sem ad majd Chad-nek. Íme egy hasonló nyilatkozat a braziltól:

„Nem hiszem, hogy le tud majd vinni a földre, de azért remélem, hogy megpróbálja. Valójában ez az egyetlen esélye, nem sok választása van. Számára a birkózás a legnagyobb erősség, de engem nehéz levinni, úgyhogy állva kell majd harcolnia ellenem.”

„Még ha a kettőnk ügye személyes is, vagy sem, nekem ezzel egyáltalán nincs problémám. Csupán menni fogok előre, ismét le fogom őt győzni, csak ez számít.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr966652845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása