TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Weidman: Bisping nem érdemli meg, hogy címmeccset kapjon

2014.08.29. 17:26 td_hriczuakos

Chris-Weidman-via-Chris-Weidman-via-facebook-630x600.jpg

Az UFC középsúlyú bajnoka, Chris Weidman az UFC Tonight című műsor vendége volt, ahol többek között arról is megkérdezték, mit szól Bisping legutóbbi brutális győzelméhez:

„Szerintem Machida keményebb harcos, mint Bisping. Michael egy Kennedy elleni nehéz meccsből érkezett, aztán szétszedte Cung Le-t, aki viszont hosszú ideig inaktív volt. Nem érdemli meg, hogy bajnoki címmérkőzés közelében legyen.”

Erről alighanem más véleményen van az angol, aki hetek, sőt, talán hónapok óta kölcsönös adok-kapokban van Luke Rockhold-dal, egyelőre azonban még csak verbális formában. Komolyan feszegetik a határt a fiúk, aminek az lehet a vége, hogy összerakják őket, és még kihívói pozíciót is beígérhetnek nekik. Chris pedig Belfort-ra fókuszálhat legközelebb, aki ellen az év végén találkozik majd, bár a bajnok és csapata azon a véleményen vannak, hogy ennyi idő is kevés Vitor-nak, hogy visszatöltsön a betiltott TRT-kúra után. Weidman már beszélt egy Jones elleni meccsről is, de azért lesz még neki dolga középsúlyban, ahol Mousasi vagy épp Jacaré is komoly veszélyt jelenthet rá.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr806648593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2014.08.30. 00:59:55

Bisping volt az, akit Silva Wanderlei az utolsó 10 másodpercben ütött le valamelyik eseményen?
süti beállítások módosítása