TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

McGregor: Új király van a városban

2014.08.28. 09:42 td_hriczuakos

ConorMcGregor.jpg

Az ír bunyós, Conor McGregor sosem csinált titkot abból, hogy kellő magabiztossággal rendelkezik, melyet mérkőzéseire is igyekszik átmenteni. Eddig az UFC is vevő erre a politikára, ráadásul Conor elintézte a kopaszéknak, hogy Írországba jó néhányszor ellátogassanak, nem csupán a bevétel, de a hangulat miatt is. Soron következő mérkőzése Dustin Poirier ellen lesz, a bukik pedig McGregor-t tartják a találkozó esélyesének. Conor nemrégiben nyilatkozott a pehelysúlyú mezőnyről, és a Poirier elleni mérkőzéséről is:

„Vannak azok a pehelysúlyú bunyósok, akik csak rinyálnak, mint a kislányok, arról hogy: miért kaptam főmeccset a saját hazámban? Miért küzdhet az év legnagyobb gáláján? Ami engem illet, az év 365 napján mindig formában vagyok, 0-24-ben, és ezt meg is szoktam mutatni a mérkőzéseimen. Nem fagyok le, csak megyek előre és elrendezem az embereket. Ismerem magam, és tudom, hogy ki a király. Mert új király van a városban.”

 

„Nincs semmi bajom Dustin-nal, rendes srác, egy kisvárosból jött, de semmit nem tud majd tenni ellenem. Csúnya este elé néz majd, és amikor arra tér magához, hogy az orra teljesen elferdült az arcán, akkor majd rájön, hogy én egy magasabb színvonalat képviselek.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr66637305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása