TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ezért vonult vissza Krzysztof Soszynski

2014.08.27. 12:44 td_hriczuakos

07_Soszynski_Pokrajac_05.jpg

Amennyiben megnézted a TUF 8-ik évadát, vagy a 2008-as évtől követed az UFC-t, akkor biztosan ismerős lehet számodra Krzysztof Soszynski. A kanadai-lengyel harcos 9 meccset nyomott le az UFC-ben, felemás mérleggel, de olyan neveket is le tudott győzni, mint pl. Brian Stann vagy Stephan Bonnar. Krzysztof 2011 decemberében lépett be utoljára az Oktagonba, ahol kiütéses vereséget szenvedett a horvát Igor Pokrajac ellenében. Soszynski nemrégiben az Inside MMA műsorának vendége volt, ott beszélt többek között visszavonulásának okairól. A Pokrajac elleni veresége után az agya kb. 40 percig nem ébredt fel, szinte semmire nem emlékszik abból az időszakból.

Csináltak vele egy interjút a találkozó után, de erről sem maradtak emlékei, később jött rá, miután visszanéztek a felvételeket, hogy mi is történt valójában. Edzés közben is előfordult vele, hogy komolyabb ütéseket szedett be, majd az egyik ilyen történés után az agya azt mondta: elég, ne legyen folytatás. Azóta Krzysztof állapota nem lett jobb, de rosszabb sem, ugyanakkor még mindig érzi néha a sport következményeit. Manapság filmes karrierjét egyengeti, szerepelt többek között a Maflás című vígjátékban is, Bas Rutten és Mark DellaGrotte oldalán.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr286634129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TheJoniMate 2014.09.05. 10:57:52

Nemtudom ki volt ez a bíró, de örök életre eltíltanám a sporttól.. Nem bíró az ilyen, főleg nem az UFC-ben nem lehetne ilyet megengedni.
süti beállítások módosítása