TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

JDS: Werdum legyőzheti Velasquez-t

2014.08.25. 08:39 td_hriczuakos

ufc_155_mma_25395609.jpg

November 15-én az UFC 180 alkalmával találkozik majd egymással Cain Velasquez és Fabricio Werdum, mely a nehézsúlyú bajnoki cím mellett a TUF Latin America lezárása is lesz egyben. Werdum az UFC-be visszatérve megtáltosodott, a világklasszis BJJ mellett most már állóharc terén is oda kell figyelni a brazilra, akit sokan a médiában Cain eddigi legkeményebb ellenfeleként emlegetnek. Ennek apropóján a korábbi bajnok, Junior dos Santos is megszólalt:

„Werdum legutóbbi teljesítménye nagyon meggyőző volt. Soha nem láttam még olyan jól küzdeni, mint ahogyan azt Browne ellen tette. Nagy győzelmet szerzett magának, és egyben egy címmérkőzést is.”

 

„Brazilként természetesen Werdum-nak fogok drukkolni, és annak, hogy a bajnoki cím visszakerüljön Brazíliába, de nem lesz könnyű dolga. Velasquez pokolian jó harcos, jó a kardiója, de tudom, hogy Fabricio is nagyon keményen készül. Ha olyan jól fog küzdeni, mint ahogyan azt legutóbb tette, akkor jó esélye van a győzelemre.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr926626545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása