TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bisping: Visszaküldöm Cung Le-t a B kategóriás filmekbe

2014.08.23. 14:09 td_hriczuakos

73921939.jpg

Mondanám, hogy Bisping ismét elkezdte szokásos verbális hadjáratát, de az a helyzet, hogy az angol harcos sosem hagyta abba egyik kedvenc időtöltését. Michael sem lesz már fiatalabb, szorítja az idő őt is, és továbbra sem mondott le arról, hogy bajnoki címért küzdjön, ezért aztán a lehető leggyorsabban kellene végignyargalnia aktuális ellenfelein. A statisztikákat figyelembe véve, valamint egyéb tényezőket is persze, Bisping a favorit Cung Le ellen, aki Makaóban bizonyíthatná be, hogy jó döntés volt White részéről a szerződtetése. Michael azonban másként gondolkodik:

„Jó nagy verésben részesítem majd őt, aztán mehet vissza a B kategóriás filmekbe. Zárnom kell ellene a távolságot, mivel nagy tér kell neki ahhoz, hogy erőt vihessen azokba a váratlan rúgásokba. Közelről azonban semmije sincsen, nála a távolság jelent mindent. 42 évesen pedig már nincs tele a tankja, talán 4 vagy 5 percnyi küzdelem van benne, aztán teljesen lefullad. Ez egy 5 menetes meccs lesz, ő pedig már nem mérkőzött 2 éve. Az első UFC-s meccse alkalmával sem volt benne szufla, és kétlem, hogy ez alkalommal jobb formában lenne.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr576626583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása