TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Arlovski: Overeem majdnem eltörte a bordáim

2014.08.21. 15:43 td_axl

overeem_4.jpg

Lehet, hogy hamarosan új klubbot kell keresni Alistair Overeem-nek, pedig csak most költözött át Greg Jackson csapatához a Blackzillian osztagtól. Boca Raton bunyósai a búcsúzó Overeem után nem igazán baráti üzeneteket küldözgettek, Rumble és Evans is arról beszélt, hogy Alistair arcának külön öltöző kellett, ami pedig még aggasztóbb volt, hogy edzésen nem volt rest lezúzni pár arcot szánt szándékkal Alistair. Greg Jackson és Travis Browne is azzal fogadta Alistairt, hogy Új Mexikóban jobb, ha nem balhézik, mert hamar megmutatják neki, hogy mi-merre hány méter. Overeem szokásosan megjelenő The Reem sorozatában is arról beszélt, hogy most aztán megtalálta a helyét, milyen pozitív közegbe érkezett.

Aztán pár edzést követően össze került Jon Jones-al a tatamin, és hát úgy esett, hogy Jones térdét műteni kellett egy Overeem földre vitelt követően. Az UFC 178 elveszítette a Jones vs Cormier főmeccset, de Greg Jackson megvédte a hollandot, mondván, ilyen balesetek előfordulnak. Már akkor írtam, hogy nem szokás ilyen gyorsan és határozottan kidobni valakinek a nevét, főleg egy ennyire várt főmeccs elmaradása miatt, Alistairt ti is anyáztátok nálunk, sejteni lehetett, hogy annyira még sincs rendben minden Overeem körül a csapatban.

Andrei Arlovski szintén a Jackson's-ban edzve azonban most keményen beekézte Alistairt. Elmondása szerint sparringoltak egyet a napokban, mikor Overeem izomból bement térdel a bordáira. Edzésen nem lehet cél a másiknak sérülést okozni, erőt fitogtatni, mondta Andrei, azonnal kórházba vitték röntgenre. A korábbi UFC bajnok úgy érezte, hogy eltörtek a bordái, már azon gondolkodott, hogyan hívja fel Danáékat, hogy ugrott a Bigfoot elleni meccs. Végül kiderült, hogy megúszta a zúzást Andrei, viszont baráti kapcsolat nem alakul ki Overeem-el, az már látszik. Már csak azért sem, mert a klubba visszaérvén egy könyökössel készült Overeem ellen Arlovski, de edzője nem engedte a balhét, mondván, ne süllyedj le a szintjére haver. Overeem, nagyon egyedül maradsz a végén, ha így folytatod, nem mentenek meg a The Reem imidzset helyrerakni kívánó anyagai sem. 

Csak finoman és óvatosan

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr846623567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása