TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

ATT selejtező után: Guzsván Péter és Galbács Máté küzdelme

2014.08.20. 13:59 td_axl

guzsvan-galbacs.jpg

A siófoki American Top Team selejtezőt követően, melyet a Magyar Prémium MMA Liga szervezésében láthattunk a Scitec Nutrition támogatásával, talán a leginkább taktikus bunyót Guzsván Péter (Jóni Team) vs Galbács Máté (Növényi Küzdősport Akadémia) párosítás hozta. Guzsván, td_fruska párja, fiatal kora ellenére immár 13 éve foglalkozik küzdősportokkal, egy TEK-gálán figyelt fel rá Jóni Zsolt és vette a szárnyai alá. Növényi Norbert nevével fémjelzett Akadémiáról érkező Galbács Máté szintén nagyon tehetséges fiatal sportoló, a két srác pedig tavalyi mérkőzésük folytatására készült a siófoki rendezvényen. A küzdelem elsősorban földön zajlott Galbács szándékának megfelelően, melyet pontozással meg is nyert Máté, alább olvashatjátok a két harcos gondolatai a mérkőzésről.

guzsvan_galbacs12.gif

Nagyon guzsvan_ikon.giförültem, hogy részt vehettem ezen a gálán, mivel viszonylag hosszabb kihagyás után tértem vissza újra a ketrecbe. Márciusban meccseltem utoljára, mely során megsérült a vállam. A sérülésből fel kellett épülnöm elsősorban, ezután kezdhettük el az edzésmunkát fokozatos terheléssel. Az est második meccsén a Növényi Akadémia harcosával Galbács Mátéval vívtam, őt korábbról mar ismertem, tavaly a Hatvani Mma Gálán találkoztunk először. Sejtettem, hogy a földet fogja erőltetni, mint a közelmúltban is tette, állózni nem nagyon szeret, ahogy észrevettem.

guzsvan_galbacs1.gif

Stabilan tartott egy pozíciót, amiből nem tudtam számomra előnyösebb helyzetet kovácsolni, fejét próbáltam támadni, de egy szabálytalan ütés következtében levontak egy pontot. A menet végén a kimurám is sikertelen volt, mivel Máté ügyesen átfordult belőle. A második menetben tovább próbáltam állva tartani az ellenfelet pár térdrúgás be is talált fejre, majd újra a földön folytatódott a küzdelem, aminek a vége Máté pontozásos győzelme lett. Sajnos az időjárás közbe szólt így a rendezvényt félbe kellett szakítani de összegezvén nagyon jól éreztem magam gratulálok a versenyzőknek és mindenkinek további sikereket kívánok! mondta Guzsván Péter

guzsvan_galbacs31.gif

galbacs-ikon.gifElőször is szeretném megköszönni a rendezőknek, hogy lehetőséget kaptam a gálán való részvételre, nagy megtiszteltetés és öröm volt ilyen exluzív környezetben meccselni. A felkészülésem úgy gondolom jól sikerült, jó volt a kondim és az erőnlétemmel se volt gond, bár még vannak gyenge pontjaim, ezeknek a kiküszöbölésén már dolgozunk. Guzsván Péterrel már mérkőztem a tavalyi évben, tudtam, hogy nem lesz egyszerű meccs,hiszen egy jól képzett és erős bunyós, valamint tekintettel arra, hogy már meccseltünk egymással ő is tudta,hogy nekem mik az erősségeim, így szerintem kicsit taktikai harc is volt a mérkőzésünk. Mivel úgy készültem, hogy lesz még egy mérkőzésem aznap este, így kicsit biztonsági bunyót játszottam, nem szerettem volna komolyabban megsérülni a második meccs előtt. A taktikám az volt amit a meccsen szerencsére sikerült is végrehajtanom, 1-2 ütés és utána levinni földre a mérkőzést. Szerencsére lentről is tudtam találni, és a veszélyes helyzeteket is sikerült megoldanom, így pontozással megnyertem a párharcot. mondta Galbács Máté

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr696620587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása