TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Brock Lesnar brutálisan megsemmisítette John Cenat

2014.08.18. 19:26 td_axl

lesnar-cena.jpg

Ma hajnalra virradóra rendezték a tengerentúlon a nagy érdeklődéssel várt WWE SummerSlam bulit, amiről beszámolni a TOTALDAMAGE hasábjain elsőre furcsának tűnik, de nem lehet szó nélkül elmenni a Brock Lesnar jelenség mellett, ami t láthattunk. John Cena évekig meghatározó és kiszámítható alakjaként hozta a WWE nehézsúlyú elitet, ma hajnalban azonban Lesnar olyan megsemmisítő versében, rombolásban részesítette, ami a WWE egyúttali megújulását és újjászületését is hozhatja.

Ez persze üzlet a színfalak mögött témakör, de Lesnar a maga vérprofi marketingbe csomagolt eredendően gyilkos attitűdjével elsöpörte a Cena-státuszt a WWE-ből, ehhez pedig nem sajnált 16(!) német suplexet eladni, a szervezet talán legkeményebb nehézsúlyú verését mutatta be. Mindjárt egy F-5-el indítva térdeltette Cenat, akivel ezután lényegében eljátszadozott. Mondhatod, hogy WWE, de nagyon kivételes atléták kellettek ehhez a műsorhoz, emberfeletti volt olykor.

Lesnar pedig most van WWE-karrierje csúcsán: fizikálisan tökéletes gyilkológép, PPV-bomba és immár a nehézsúlyú bajnok is. Hogy ilyenkor összefut a nyál Dana szájában, visszagondolva az UFC PPV-eladásokra? Biztosra veheted, Lesnar most mindent elsöpörne az MMA PPV piacon, de ehhez valakinek nagyon-nagyon sokat kéne fizetnie. Nagyon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr396615119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

those with loaded guns 2014.08.19. 08:59:30

Most akkor úgy teszünk, mintha elhinnénk, hogy Lesnar valóban megverte Cenát? Mintha a WWE küzdősportszövetség vagy szabályrendszer lenne?

Bloodscalp 2014.08.25. 23:54:01

Ráadásul pocsék színészek
süti beállítások módosítása