TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Belfort: Weidman ostoba, ha leáll velem bunyózni

2014.08.18. 09:08 td_hriczuakos

vitor.belfort.jpg

A Jones vs DC szál közepette azért ne feledkezzünk meg Vitor és Chris párosáról sem, akiknek mérkőzése majd a középsúlyú bajnoki cím sorsáról dönt. Belfort megkapta a magáét rendesen mostanság, sokan előre temetik a brazilt TRT nélkül, Vitor azonban meg sem hallja ezeket, helyette kőkeményen fogadkozik. A nemrégiben Weidman ellen alulmaradt Machida is megszólalt az ügyben, aki figyelmeztette Ray Longo-ékat, hogy Belfort állóharc terén nagyon otthonosan mozog, ezért aztán nem érdemes kóstolgatni ilyen terepen Vitor-t, mert könnyen csúnya vége lehet a dolgoknak. Ebben az ügyben szólalt meg Vitor nemrégiben:

„Chris csak akkor fog leállni velem bunyózni, ha teljesen ostoba. Készen állok rá, hogy megszerezzem a 3-ik világbajnoki címemet egy új súlycsoportban. Tavaly óta tanulmányozom Weidman-t, vannak hibák a stílusában. Nem közvetlenül az erősségeire, vagy a gyengeségeire fókuszálok, de láthattuk, hogy az utóbbiból van bőven. Motivál az a dolog, hogy majdnem 2 évtizede benne vagyok a sportban, magas szinten edzek és harcolok. Hasznát tudom venni annak tehetségnek, melyet Isten adott nekem, ehhez pedig érettség, és tapasztalat is kell. Képes voltam megszilárdítani a helyemet különböző súlycsoportokban, ez pedig olyan dolog, amit senki nem tud elvenni tőlem.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr36606931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása