TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC Fight Night 47: Bader vs OSP mérlegelés

2014.08.16. 19:08 td_axl

bader-vs-saint-preux-600x341.jpg

Hajnalban jön az UFC Fight Night következő felvonása, mely ugyan halkan lopódzott erre a hétvégére a kevésbé main stream nevek miatt, de véleményem szerint elég komoly bunyókat ígér. Ryan Bader affajta 'jómunkás emberként tornázza fel mindig magát a címmérkőzés közelébe, aztán a nagyobb cápák mindig visszarúgják, így járt Jones, Machida vagy Teixeira ellen. Most ismét sorozatot épít, amit Ovince St. Preux törne meg. OSP a Strikeforce-ban nyomott egy pofás szériát noname emberek ellen, aztán az UFC-ben sem adták még oda komolyabb névnek, na majd most. Mindkét srác számára vízválasztó a hétvége, itt frankó meccs van kilátásban egy csúnya KO lehetőségével.

Említésre méltó a Gray Maynard és Ross Pearson meccs is. Maynard úgy volt, hogy visszavonul a Nate Diaz elleni csúnya vereséget követően, de most itt van új motivációval, ami szerintem csak duma, ha kikap Pearson ellen, nyugdíjba megy. Ross még tüzel, a szó bunyós értelmében, Sanchez ellen meglopták, Guillard ellen meg nem volt eredmény, kell neki W. Alább a mérlegelés és a figh card.

Main Card (Fox Sports 1)
Weight class
Light Heavyweight Ryan Bader vs. Ovince St. Preux
Lightweight Gray Maynard vs. Ross Pearson
Middleweight Tim Boetsch vs. Brad Tavares
Welterweight Seth Baczynski vs. Alan Jouban
Heavyweight Shawn Jordan vs. Jack May
Featherweight Thiago Tavares vs. Robbie Peralta
Preliminary card (Fox Sports 2)
Flyweight Jussier Formiga vs. Zach Makovsky
Women's Bantamweight Sara McMann vs. Lauren Murphy
Middleweight Tom Watson vs. Sam Alvey
Bantamweight Nolan Ticman vs. Frankie Saenz

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr836609551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása