TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mozgalmas nyár a wmma-ben, avagy a csajok küzdelmei

2014.08.16. 20:28 td_fruska

Amíg Gustaffson és Cormier eldöntik, hogy ki megy Bones ellen legközelebb a lányok sem tétlenkedtek a nyáron. Lezajlott a UFC első két 115 font-os meccse és mondhatni a papírforma érvényesült. A brazil Claudia Gadelha könnyedén hozta a pontozásos győzelmet a finn Lahndemaki ellen, és a lengyel nagy ütő Joanna Jerdzejczyk is behúzhatta első UFC győzelmét Juliana Limával szemben. Joanna a várt stratégia szerint állóbunyóban dominált, így Claudiával együtt ő is megtartotta a veretlenségét.

10550150_10152591736741276_321602153799034539_o.jpg

A 135 fontosok közt Leslie Smith nagyot dobbantott azzal, hogy Jessamyn Duke felett TKO győzelem aratott zseniális kéz-térd kombókkal. Ma este pedig jön a súlycsoport második összecsapása a romszálka Lauren Murphy és Sarah McMann között az UFN 47: Bader vs OSP programjában.

A TUF lányok kiszabadultak a házból, a végeredményről ugyan még semmi nem szivárgott ki, de szeptember 10-étől nyomon követhetitek az epizódokat a FOX TV műsorán.

Közben a Bellator háza táján is felpörögtek az események, újra visszatérnek a nők a szervezethez. Míg a UFC alacsonyabb súlycsoportban gondolkodott, a Bellator az Invicta veterán holland Marloes Coenent és a kanadai Julia Buddot szerződtette 145 fontban. Felröppent a pletyka, hogy miután Gina Carano tárgyalásai Dana White-tal eredménytelenül záródtak, a Bellator kötelékében lép újra ketrecbe Miss Carano. Én azt mondom, hiszem ha látom :)

A múlt hétvégén csapott össze Rousey edzőtársa és barátnője, Marina "Supernova from Moldova" Shafir az Invicta 145fontos súlycsoportjának harcosával, Amanda Bellel. Marina elég nagy hypot rakott bele a mérkőzésbe, vélt győzelmét követően a közeljövőben a súlycsoport nagyágyújával Cyborggal szeretett volna küzdeni. Megsemmisítő KO vereséget szenvedett, így egy lépéssel távolabb került a céljától. Amanda Bell viszont egy értékes trófeát gyűjtött magának ezzel az első menetes kiütéssel.

Összeállt az Invicta 8 gála fight cardja is, az eddigi híreszteléssel ellentétben még nem fogjuk Chris Cyborg Justino-t a ketrecben látni, ezzel szemben a finn Katja Kankanpaa mehet a megüresedett 115fontos bajnoki címért Stephanie Egging ellen. Új súlycsoportot hozott össze Shannon Knapp az estére, a nehézsúlyú hölgyek 155 fontban mutathatják meg magukat, az eddig 145fontban jeleskedő Veronica Rothenhausler és Charmaine Tweet csapnak össze. A teljes fight cardot itt tekinthetitek meg. 

Michelle Watherson első ízben védi majd 105fontban az övét, amit a TUF 20 member Jessica Penne-től hódított el legutóbb. Michelle igazi bravúrral, kitartó, "soha nem adom fel" bunyóval győzött a rutinos Penne ellen, a meccsről készült motivációs videóval zárnám a soraimat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr406607697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása