TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jon Jones megsérült, nem meccsel Cormier ellen, Gustafsson kitúrná DC-t

2014.08.13. 09:21 td_axl

jon-jones.jpg

És az a sok hype most mehet le a fajansz vízesésen. Pedig már hogy felizgattak minket a szeptember 27-i Jones vs Cormier meccsre, nem igaz? Volt itt emberborogatás, halálos fenyegetés, szóval ami kell, most pedig Jones lába edzésen megsérült, így nem tud kiállni DC ellen.A meccset január 3-ra tolták, az UFC meg éppen azzal van elfoglalva, hogy kárpótolja a elmaradt meccs miatt hőzöngőket, mert azért Mighty Mouse címvédése korántsem érdekel annyi embert, főleg a több száz kilométert utazók torpantak meg.

Közben Gustafsson is beszállt sz*rkeverős buliba. Eredetileg Jones ellen ment volna, de Guszti is lesérült, így landolt DC a címmeccsen. Január 3-ra azonban Alex friss és egészséges lesz, most követeli vissza magának lehetőséget, Cormiert kifogások nélkül padoztatni akarja. Hogy mi lesz ebből? Valaki pofára fog esni, Jones meg marad félnehézben drámázni még jó ideig.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr776599777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása