TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Shaquille O'Neal mezítelen jiu jitsu gyakorlatai, pfej!

2014.08.11. 17:48 td_axl

shaq-mma.jpg

Azt eddig is tudtuk, hogy Shaquille O'Neal nagy rajongója az MMA-nak. Az UFC amerikai gáláinak többségén ott feszít a helyszínen, spanol Dana White-al és évek óta tervezi bemutatkozását a szabályrendszerben. Ez eddig kimerült abban, hogy félévente kihívja Joes Cansecot egy meccsre, de rendszeresen boksz és jiu jitsu edzései vannak. Az, hogy NO-GI, elsőre megvan neked, hogy mit jelent, de Shaq kicsit másképpen értelmezte, edzője szerint az NBA sztár heti rendszerességgel mezítelenül vetette magát az öltözőben kosaras társainak egy kis brazil mogyidörgölős gurulásra.

Ami a legjobb, hogy mindig bejelentette, ki lesz a következő áldozat, ezt persze csak maga az áldozat nem tudta, de a többiek fellélegezhettek. Akarod tudni, hogy mitől jó ez az öreg Shaqnek? Én sem. Egy régi kép rémlik Monson-ról, ahogy egy szál lengetősben ugrál egy ágyon…ott sem akartam látni a képsorozat többi részét.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr626595775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása