TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jones részéről jöhet egy Weidman elleni szupermeccs

2014.08.11. 17:25 td_axl

jones-weidman.jpg

Pár éve még bal kézzel a gatyában (amolyan Al Bundy módra nyugi, nem tahóskodom...na jó, nem mindig) azon álmodoztunk itt páran, hogy az UFC nyélbe üt pát mega párosítást. Mert hát akkor még beszélhettünk egy GSP vs Anderson küzdelemről, amire már szinte mindenki hajlott a kanadai bajnokon kívül. Azóta tudjuk mi minden történt: GSP elment agonizálni, meg filmet forgatni kicsit, Anderson törött lábbal Roy Jones Jr. féle utat kezd járni. Tavaszra kapunk azért egy Anderson Silva vs Nick Diaz meccset, ami nem ugyan az, de a miénk, így szeretjük.

Héj, GSP, Jones azt mondta, anyád nem tud hógolyót sütni

Chris Weidman meg úgy érzi, hogy piacilag ott van már, hogy az ő neve is bekerüljön a szupermeccses lapkeverésbe. Mert a Velasquez vs Jones még távolinak tűnik, Jonny nem ugrál, hogy a nagyfiúk közé menjen, Cain meg van olyan úriember, hogy nem firtatja a dolgot. Weidman azonban irtózatosat fogyaszt középbe a meccseire, egy félnehézsúlyú buli nem lenne idegen számára, és mily meglepő, pont egy Jones elleni meccsről álmodik. Nem hívja ki őt, de finoman jelezte, hogy ez kell neki. Ahogy Jones is nyomban rávágta, hogy jöhet ez a meccs, egy pillanat alatt aláírná a szerződést, nem húzná az időt, mint Guszti ellen. Ugye? Kell ez most nekünk? Megnézném, az tuti, de még túl nagy kockázat Weidmant bedarálni, hiszen csak most lett középsúlyban újra amerikai bajnok, van itt még PVP-potencia, majd később, ha egyikük sem bír már fogyasztani, vagy kiesik valaki a kosárból.

Megnéznéd a Jones vs Weidman meccset?
'Hogyapicsábane
Jones nehézsúly felé keménykedjen inkább
Weidman még ne ugráljon ennyit
Nem kellenek ide szuper meccsek, mi ez itt, Pride Fc?
free poll

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr946595691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása