TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A küzdelem magyar története #1: Karacs Attila véleményes veresége Tyrone Spong ellen

2014.08.10. 19:51 td_axl

karacs.gif

Emlékszel még az időkre, mikor Karacs Attila a magyar kick-box trónján ülve nem csupán itthon, hanem külföldön portyázgatva is tisztes helytállás mellett szép győzelmeket is aratott? Napjaink egyik legnagyobb kick-box ásza, Tyrone Spong ellenében 2009-ben találkozott Amszterdamban. Karacs eredetileg Kreshnik ellen ment volna, de pár nappal a meccs előtt rakták össze az It's Showtime világbajnok (95MAX) Spong-al, közvetlenül a Schilt vs Hari megabunyó felvezetéseként.

karacs-spong1.gif

Karacs 2:1 pontozás arányban maradt alul a holland küzdősport fellegvárában a már akkor is világsztárnak számító Spong ellenében. Attila a következő évben 28 évesen visszavonult, "elege lett", ezen kijelentés pedig megérne egy hosszabb cikket. Napjainkban a Karacs Team-ben a fiatal tehetségeket neveli, elmondása szerint komoly utánpótlásra van szükség Magyarországon, a korábbi bázis, támogatás és rendezvények eltűntek, elölről kell kezdeni mindet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr466590841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása