TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Buakaw játszott a kutyájával, most a fél Internet üldözi

2014.08.09. 15:21 td_axl

buakaw_dog.jpg

Buakaw Banchamek a muaythai legendás alakja marad az örökkévalóságnak, milliónyi rajongóval rendelkezve figyelő szemek kísérik minden lépését, elsősorban virtuális értelemben. Mert ugye a Twitter és Instagram világában az Internet nem felejt, hiába vagy mondjuk Jon Jones, aki minden második videóját törli PR tanácsadója örjöngése után. Buakaw is belesétált most egy méretes csapdába, hiszen Milo nevű kutyájával való játékát felvéve postolta. A felháborodás forgataga pedig megindult, Buakaw szitkozódó és fenyegető hozzászólások kereszttüzében találta magát. Gyorsan törölték is a videót, de ahogy írtam, az Internet nem felejt, alább láthatod az anyagot.

A kutya sírása értelem szerűen kiverte a biztosítékot pár embernél, nekem sem lett jobb a napom tőle, de az gyűlölködő össztüzet egy kicsit elnagyoltnak érzem, kulturális különbségeket figyelembe véve közelíteném meg a dolgot. Közben Buakaw ki is adott egy nyilatkozatot, hogy Milo és Café kutyusokat a csapat fogadta be és gondozza, mikor azokat még kölyök korukban meg akarták mások mérgezni. Szeretik és féltik a két kutyát, Milo-val csak játszott Buakaw, sajnálja, hogy agressziót láttak benne az emberek, ez távol áll tőle. Mirko Cro Cop is üdvözletét küldheti, Filipovic ugyanis Horvátországban az állatkínzás ellen fellépő szervezet egyik vezető arca és figurája lett. Ez csak big like részemről. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr506589977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása