TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Újabb nagyágyú ellen mérkőzne Patrick Cummins

2014.08.08. 09:02 td_hriczuakos

700_pat_cummins.0_standard_730.0.jpg

A volt kávéházi munkatárs, Patrick Cummins, bár megmentette ugyan az UFC 170 egyik főmeccsét, miután Evans sérülése után beugrott Cormier ellen, ott viszont csak epizódszerep jutott neki, egy felbőszült DC várta őt a ketrecben, aki alaposan megfizetett Cummins-nak a trash talk-ért cserébe. Patrick nagylelkűsége mellett Dana sem mehetett el szó nélkül, Cummins aztán újabb esélyt kapott a bizonyításra, amellyel ezúttal élni is tudott. Legutóbb pedig Kyle Kingsbury ellen birkózott ki egy izzasztó győzelmet, Kingsbu a meccs után jobbnak látta befejezni karrierjét. Most pedig Patrick látókörébe egy szintén nagy név került, méghozzá nem más, mint Anthony Johnson.

Rumble nem sokat tökölve kapta el Lil Nog-ot, szinte meg sem izzadt Johnson, aki egyre érettebb kihívó válik, nem sokan mernek majd ezután sem megállni előtte. De nem Cummins, aki szinte könyörög egy Rumble elleni meccsért, mivel szerinte jó dolog, hogy Jones is átnéz rajta, mert bár ő számít a teknősnek a versenyben, végül a bajnok lesz az, aki arcra esik. Anthony legutóbb meccse után összenéztek az edzőjével, és egyből arra gondoltak, hogy akarják a meccset, mivel szerintük Patrick képes megállítani a vihart, és Johnson-nak még mindig vannak problémái a kardiójával. Rumble gyengeségeit kihasználva várnák a győzelmet, mely valószínűleg tovább tartana, minthogy a kávé lefőjön.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr226574623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása