TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Bellator: Joey Beltran lesz Newton első kihívója

2014.08.08. 18:10 td_hriczuakos

Joey-Beltran.jpg

Kész szerencse, hogy stabil széken ültem, amikor megláttam a Bellator egyik soron következő gálájának a plakátját. Nem Emanuel Newton szigorú tekintete miatt kerültem kisebb transzba, hanem akkor, amikor realizálódott bennem, hogy tényleg Joey Beltran arcát látom még a képen. Értem én, hogy a Bellator-nak kevesebb anyagból kell emészthető dolgot összeállítania, de Beltran csatasorba állítása azért árulkodó dolog. Joey ugyan UFC veteránnak számít, de ott sem volt az a TOP kategória, előbb a nehézsúlyban nyomult pár évig, majd ezután lement félnehézsúlyba, azonban így sem kerülhette el a kirúgást.

A Bellator-ban gyorsan bevállalt egy Rampage elleni meccset, mely arra nem volt elég, hogy megmentse az első PPV kísérletet, viszont új munkahelyet intézett magának, legutóbb pedig egy győzelmet Matyushenko ellen. Most pedig ott tartunk, hogy ez az utóbbi győzelem egy címmeccset ért a számára, bár Rampage előtte van a sorban, de Jackson egyébként meg tojik az övre, nincs már mit bizonyítani neki ebben a szakmában. Szóval tündérmese lett Beltran számára, de Emanuel ellen ez rémálommá változhat, nem sok esélyét látom a trónfosztásnak.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr56588523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása