TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Rockhold: Bisping nagyobb barom, mint Sonnen

2014.08.06. 18:54 td_hriczuakos

LukeRockholdCourtesyofSherdog_crop_exact.jpg

Nem túlságosan meglepő, hogy Michael Bisping nem sok ember kedvence az UFC-n belül, tekintve, hogy az angolnak mindig van hozzáfűznivalója a dolgokhoz. Ez egyrészt már évek óta sajátossága, Sonnen után talán a legnagyobb trash talker jelen pillanatban. A dolog hátulütője viszont, ami Michael számára aligha jelent problémát, hogy szinte mindig éhezik valaki a skalpjára, egymás után hívják ki őt ellenfelei, ezáltal pedig nem is olyan problémás 1-1 mérkőzés megszervezése. Most épp Luke Rockhold kóstolgatja az angolt:

„Bisping csak egy barom. Chael legalább direkt csinálja az egészet, még ha hülyeségeket is beszél, de valójában ő az egyik legtisztelettudóbb ember, akivel valaha is találkoztam. Ő csak megjátssza az egészet, Bisping viszont magát adja.”

Luke a legutóbbi meccsén szép sikert aratva kopogtatta Tim Boetsch-t, egyben meg is sérült, és most kényszerpihenőjét tölti. Arra viszont gondosan ügyel, hogy jelezze a középsúlyú divízió felé, hogy számolni kell vele a jövőben, na meg nem is keveset szapulja Belfort-ot. Még mindig nem hagyja nyugodni a brazil elleni veresége, Vitor akkor még ugye TRT-kúrán volt, ám anélkül Luke szerint esélye sem lenne a visszavágón.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr36568001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása