TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dave Batista lesz az új Tong Po

2014.08.06. 21:28 td_axl

442107-tongpoza3.jpg

Olvastok itt minket különféle korosztályból, de a Kickboxer című alkotást feltételezem, hogy mindenki ismeri. Van aki a küzdősport szerelmet a terem és anyacsecs mellett ezen filmből szívta magába, a fiatalabb mókereknek meg esti filmnek ajánlom. Nem lesz benne CGI, de klasszikus a maga nemében Jean-Claude Van Damme és a félelmetes Tong Po harca. 

És ha már klasszikus, akkor ideje felújítani (erről most az a South Park rész jutott az eszembe, mikor Spielberg és Lucas hátulról szárazon rámegy Indire, na mindegy). Nem kell minden jó dolgot elrontani, bár ritkán láttunk egész jó feldolgozásokat. A stábból szivárogtak ki már nevek, így megtudhattuk, hogy Alain Moussi hozza majd Van Damme korábbi szerepét, George St.Pierre is kap lehetőséget, de ami nektek igazán be fog jönni, az Scott Adkins aka Yuri Boyka feltételezhető halálosztása a filmben, a big gun, vagyis Tong Po szerepét pedig Dave Batista kapta.

A WWE izomkolosszus most épp a galaxis örzőiben hörög, Rock után szabadon építi filmes karrierjét. A cseresznye a hab tetején Tony Jaa lesz a filmben, aki az Ong Bak filmjeivel söpört végig hazánkon is.

Batista hiteles Tong Po lesz?
Normális vagy? Tong Po az Isten!
Addig megtanul bunyózni?
Persze, kell igen válasz is.
Ki a tököm az a Batista?
Poll Maker

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr356580027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása