TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jacare: Meg fogom állítani Mousasi-t

2014.08.04. 10:44 td_hriczuakos

Jacaré-Esther-Lin-Forza-LCC.jpg

Szeptember 5-én két kőkemény kihívó találkozik egymással, hisz ezen az estén rendezik meg a Mousasi vs. Jacare 2-t. Az első meccset Gegard Mousasi nyerte még 2008-ban, akkor a Dream gáláján találkoztak a felek, és azzal a győzelemmel Gegard derekára került a japán szervezet középsúlyú bajnoki címe. Azóta viszont sok víz lefolyt a Dunán, mindketten jobb harcosokká váltak, Jacare például láthatóan sokat fejlődött állóharc terén, bár a világklasszis bjj továbbra is ott van a tarsolyában. Gegard ugyan bukott Machida ellen, Munoz-t azonban könnyen megállította, mely kötelező feladat volt számára, ha továbbra is bajnoki címmeccset akar dédelgetni. Jacare nemrégiben a brazil Combate.com oldallal beszélgetett:

„Mousasi ellen küzdeni olyan lesz, mint bárki más ellen. Készen állok rá, hogy megsemmisítsem az ellenfelemet, és egy újabb győzelmi strigulát húzzak be magamnak az UFC-ben. Meg fogom állítani Gegard-ot. Azért jöttem, hogy veretlen maradjak az UFC-ben, és ne kapjak ki senkitől. Az embereknek hinniük kell bennem, mert én leszek ennek a súlycsoportnak a bajnoka. Először le kell győznöm Mousasi-t, aztán pedig bejelentkezek egy címmeccsért.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr976570285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása