TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dan Hardy véget vetne Diego Sanchez karrierjének

2014.08.02. 11:50 td_hriczuakos

dan-hardy.jpg

Dan Hardy továbbra is gőzerővel arra készül, hogy minél hamarabb visszatérhessen az Oktagonba, pedig korábbi szívproblémái miatt egy ideig nem is lehetett ebben reménykedni. Bár Dan többször is nyilatkozta, hogy nem hagyja abba karrierjét ilyen könnyen, azért mégiscsak az egészséget kell szem előtt tartani, és lehetőleg kizárni bármilyen esetleges kockázatot. Az UFC pedig nem hagyta Hardy-t munka nélkül, hisz az angol bunyós jelenleg kommentátorként tevékenykedik néhány gála alkalmával, mégsem könnyű számára lecserélni a ketrecet egy mikrofonra. Most például azt fontolgatja, hogy visszatérését követően revánsot vesz Diego Sanchez-en, aki meglehetősen vitatható pontozással győzte le nemrégiben Ross Pearson-t.

Dan szerint nyilvánvaló, hogy Pearson nyerte a találkozót, Diego viszont az eredmény kihirdetése után úgy viselkedett, mintha korrekt lett volna a pontozás. Bár Hardy nagy rajongója Sanchez-nek, úgy gondolja, hogy személye nem tesz mindig jót a sportágnak, hisz néha csak fejjel megy előre, nem gondolván a következményekre. Diego még a régi iskolát képviseli, éppen emiatt is szívesen állna ki ellene, és akár olyan verést is mérne rá, amely Sanchez karrierjének végét jelentené. Sanchez mostanság azon ügyködik, hogy összehozzon magának egy meccset McGregor ellen, akár pehelysúlyban is, de várnak még néhányan Diego-ra, akit ismerve mindig örömmel fogadja az ilyen kihívásokat.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr876564315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása