TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ian McCall: Én jelentem a legnagyobb veszélyt Demetrious Johnson-ra

2014.08.01. 18:53 td_hriczuakos

Ian-McCall-1024x654.jpg

Nem kis meglepetést keltett Dana, miután bejelentette, hogy az UFC 177 alkalmával a légsúlyú bajnok, Demetrious Johnson végül Chris Cariaso ellen teszi kockára bajnoki címét. Egyrészt azért meglepő ez, mert sokan John Dodson mellett voksoltak, ahogy a kopasz is, azonban Dodson jelenleg sérüléssel küszködik, emiatt pedig Cariaso kapta a lehetőséget. A „Kamikaze” becenévre hallgató Cariaso legutóbbi 3 akadályát sikerrel vette, azonban ellenfelei nem voltak rangsorolva az UFC által, így tehát Chris egy könnyített úton jutott el a kihívói pozícióhoz.

Dublinban meg olyan gálát zavartak le White-ék, hogy azóta is emlegetik, biztos nem utoljára vándoroltak a kelták földjére. A cardban pedig fontos meccs zajlott le Ian McCall és Brad Pickett között, akik egyaránt a légsúlyú divízió élmezőnyéhez tartoznak. Ian végül pontozással behúzta a győzelmi strigulát magának, egyben jelezte, hogy „Mighty Mouse” nincs biztonságban:

„Demetrious-nál van az övem. Azt hiszem, hogy az egész légsúlyú mezőnyben én jelentem rá a legnagyobb veszélyt.”

Soron következő lehetséges mérkőzéséről is beszélt:

„Szerintem megkapom Lineker-t, vagy valaki mást, amíg Johnson harcol legközelebb. De nem bánom, ha a címmérkőzés előtt bunyóznom kell még. DJ a következő hónapban mérkőzik, így legalább lesz időnk készülni a közös előadásunkra.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr96542015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása