TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Poirier: Szét fogom rúgni McGregor s*ggét

2014.07.30. 10:40 td_hriczuakos

Poirier.jpg

Alighanem karrierje egyik vízválasztó mérkőzése közeleg Conor McGregor-nak, aki legközelebb szeptemberben lép az Oktagonba, méghozzá Dustin Poirier ellen. Dustin immáron 3 és fél éve erősíti az UFC-t, és időközben összefutott a ketrecben a súlycsoport elitjével is, valamint az elmúlt időszakban, köszönhetően az ATT-s felkészülésnek is, komplett harcossá nőtte ki magát, aki nem csupán a földön, hanem az állóharc során is komoly veszélyt jelent az ellenfeleire. Egy McGregor elleni győzelem alighanem címmérkőzés közelébe lökné őt, Poirier fogadkozott az MMA Fight Corner csapatának:

„Egy kicsit sokat járatja a száját. Magára akarja rántani a gyűlöletet, ugyanakkor az emberek látni akarják őt bunyózni. Szóval egész jól promótálja a sportot, és a pehelysúlyú divíziót is. Most azonban rossz embert választott magának. Én vagyok a legjobb a súlycsoportban, ennyi. És én leszek a bajnok.”

 

„Csupán célozgat valamire, ami nem is fontos. Amikor minden el lesz rendezve, azaz szeptember 27-én én és Conor szemtől szemben állunk majd. A rajongói, az edzői és a barátai sem jöhetnek vele a ketrecbe. Ott csak ketten leszünk, és én szét fogom rúgni a s*ggét.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr376549391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása