TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Melvin Manhoef: Ment ez jobban is

2014.07.30. 19:41 td_titusz

manhoef.jpg

Melvin Manhoef kultikus alakja az elmúlt évtized küzdősportjának. A "mi lenne ha?" típusú harcosnak sosem adatott meg az UFC-ben való szereplés, holott olyan skalpok vannak az övére tűzve, mint Mark Hunt, Kazushi Sakuraba és Kauzo Misaki és sokan mások. Talán sosem fejlesztett ki mindenre kiterjedő technikákat, de a jól látható kickbox tehetsége és borzasztó ütőereje egy igazi "látni kell" harcossá emelte őt. Többször került már szóba, hogy bekerülhet az igazi elitbe, az UFC-be, de ez valahogy sosem materializálódott, de ez fent tartotta azt a különös misztikumot Manhoef tehetsége körül.

Most, 38 évesen, még mindig a küzdősportok világában a dolgok egyre kevésbé tündökölnek fényesen a korábbi K-1 Heroes és Dream sztárnak. Legutúbb Cesar Cordobával küzdött az International Fighting Championshipben, Spanyolországban, és hát hogy is mondjam, mint a címben, ment ez jobban is. A mérkőzés az első menet utolsó másodpercében ért véget, 2 perc 59 másodperckor. Melyet nem túl profi bírói közbenjárás és Melvin TKO előzött meg. Melvint biztosan látjuk még bunyózni párszor, de az ilyen vereségek jelzés értékűek.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr786554853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása