TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Megvan az év hülyéje: Josh Thomson szerint váltósúly felett minden harcos egydimenziós

2014.07.28. 09:10 td_interim

Szerethető baromságokban már eddig is bőkezű volt 2014, az igazi, velőtrázó ostobaságokkal viszont adós maradt. Egészen eddig. Josh Thomson a FOX Sportsnak tett nyilatkozatában adott tanúbizonyságot diliflepnijéről.

Ha a nehezebb súlycsoportokat nézed, a 185 fontost, 205 fontost és a nehézsúlyt, egydimenziós, kétdimenziós harcosokat találsz. Ők nem kevert harcművészek. Nem olyan jók, mint a 155 fontosak, és az alattiak. Egyszerűen nem azok. Számomra ez tény. Egy csomó módon kivégezheted őket. (…) A 155 fontosoknál és még lejjebb – hát sok szerencsét, haver! Mindenki teljes harcos – jó birkózók, jó jiu-jitsusok, jók állóharcban, jók a szőnyegen, és mindig formában vannak. A 170 fontos súlycsoport kábé átmeneti osztály – ott azért vannak még teljes harcosok.

Thomson forradalmi gondolataira eddig még senki sem reagált – ez tulajdonképpen megnyugtató, hiszen azt jelzi, hogy bármilyen brutális is az MMA világa, vannak olyan morális határvonalak, melyeket még ezek a harcosok sem lépnek át. Például azt, hogy értelmi fogyatékost nem gúnyolunk ki.

thomsonmma.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr896542931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása