TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Anthony Johnson közel a kihívói pozícióhoz

2014.07.28. 19:49 td_axl

johnson_nogeira.jpg

Hétvégén Anthony Johnson három hónapon belül másodjára lépett ketrecbe az UFC-ben. Igen, ismét a legnagyobb MMA-szervezet alkalmazásában áll, miután súlyproblémái miatt kirúgták korábban, aztán impozáns győzelmi sorozatot hozott össze különböző súlycsoportokban, még a nehézsúlyt is megjárva Arlovski ellen (váltóból indult az UFC-ben). Szóval e mellett nem lehetett szó nélkül elmenni, Dana-ék visszahozták, tegnap hajnalban pedig Davis után Lil'Nog is az áldozata lett. Nem is akár hogyan: 44 másodperc alatt kivégezte az egykor szebb napokat is megélt brazilt. Dana szerint elképesztő, hogy valaki váltóból ilyen ütőerőt hoz, szerintem pedig az volt csoda, hogy Rumble le tudott menni annak idején abba a súlyba, a kraft megvolt neki mindig is.

Ehhez azonban most egy érettebb és jobban menedzselt Johnson társul, akit már sokan kihívói pozícióban látnak. Dana óvatos még, nem ültetik a korábbi fiaskók miatt Rumblet olyan hype-vonatra, mint McGregort. Egy meccset nyernie kell még, aztán akár mehet a címért. És hogy Lil'Nog sorsa mi lesz? Tegye fel a kezét, aki ugyan szereti és tiszteli a Nogueira tesókat az elmúlt évekért, de szerinte is itt lenne az ideje a visszavonulásuknak? Rühellem olvasni a kis trollokat, akik Pride Fc meccseket nem látva fikázzák őket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr826554847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása