TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Johny Hendricks nem tart GSP-től

2014.07.25. 18:45 td_interim

A váltósúly bajnoka mostanában kicsit eltűnt a szemünk elől. Annyit tudtunk róla, hogy bicepszizom szakadásból lábadozik, hízik, és nem ül fel minden provokációnak. Az MMAjunkie Radio most meghívta őt a stúdiójába, hogy tisztázzák, mi a helyzet vele. A műsorban kifaggatták a riválisokról, első sorban a szintén sérülésből lábadozó Georges St-Pierre-ről is, aki nem csak ebben hasonlít Hendricksre, hanem abban is, hogy ő is egyre nehezebb – csak ami az amerikainál hamburgerzsírból növesztett úszógumi, az Rushnál saját bevallása szerint színtiszta izom. Hendricks-t ez – egy klasszikust idézve – egyáltalán nem nyűgözte le.

johny-hendricks-car-interview-video-1091088-TwoByOne.jpg

 

Nem szoktam elolvasni a nyilatkozatait, de az emberek azért csak mesélnek róla. Arról beszél, hogy kábé 201 fontot nyom. Hú, király. Na és? Ha felszedtél pár fontot, nem jelenti azt, hogy az izom is, és ha valóban két-három fontnyi plusz izmot szedtél fel, attól sem leszel olyan erős, mint én.

Bigg Rigg arról is beszélt, hogy nem csak az ereje miatt ilyen magabiztos, hanem azért is, mert már most világbajnok, pedig a technikai fejlődésben még csak az út elején jár.

Minél többet edzek ezekre az ötmenetes meccsekre, annál jobb leszek, és még mindig fiatalnak számítok ebben a sportban. A legtöbb ellenfelem már 10, 12, 14 éve harcol. Én csak hét éve. Még mindig az ütéseimet fejlesztem, próbálok finomhangolni. Minden kezd a helyére kerülni.

Hendricks visszatérésének egyelőre nincs meg az időpontja, hogy ki lesz a következő kihívója, az viszont már a szombati UFC on FOX 12 gálán kiderül, ahol a Robbie Lawler – Matt Brown meccs győztese mehet legközelebb az övért.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr16537315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása