TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Matt Brown - A sikereim titka..

2014.07.24. 14:25 td_adamrepa

Hétvégén jön a Brown vs Lawler a UFC on Fox 12 gálán. A szokásos média-megjelenések részeként Matt Brown-t az Inside MMA műsorban is megszólaltatták, ahol karrierjéről, sikereiről és egyebekről kérdezték. Pár nap múlva Brown élete legnagyobb küzdelmét vívhatja meg, melynek ráadásul tétje is igen komoly, hiszen Robbie Lawler legyőzésével igen valószínű, hogy a következő meccset már az övért vívhatná.

"Inkább a jövőt nézem, mint a múltat. Nem akarok leragadni annál, amit eddig elértem. Inkább arra koncentrálok, amit a jövőben tervezek."

A kérdésre, hogy tervez-e valami specifikusat Lawler-rel kapcsolatban, így válaszolt:

"Próbálok nem tervezgetni, hanem egyszerűen csak bunyózni. Ha le akar vinni, az az ő döntése. Kész vagyok rá. Nem feltétlenül van valami kész stratégiám. Ahogy Bruce Lee mondta: Légy olyan, mint a víz. Bármi is történjék, kész vagyok."

Brown azt is elárulta, hogy edzéséből inkább elvenni igyekszik, egyszerűsíteni rajta, semmint hozzátenni és egyfajta primitív, leegyszerűsített módon hozzáállni a dolgokhoz, mely eddig igen jól működött nála.

"Vissza az egyszerűhöz. A nyers, alap cuccokhoz. A sok extra igazából csak visszatartott és túlgondolkodtam, túlanalizáltam magam miattuk. A mostani hozzáállásom inkább arról szól, hogy az ember hű marad ahhoz, aki. Csináljuk egyszerűen a dolgokat. Ezért is hívom egyfajta primitív hozzáállásnak."

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr106530089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása