TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Keményen összeszólalkozott csapattársaival Rumble Johnson

2014.07.24. 14:25 td_hriczuakos

5.jpg

Most hétvégén eszméletlen gálát hoz az UFC a FOX csatornáján, melynek főmérkőzésén a 2 legszórakoztatóbb meccseket vívó váltósúlyú kihívók csapnak össze, nevezetesen Robbie Lawler és Matt Brown. A győztes biztos, hogy megy Hendricks ellen, ám az este további kitűnő párosításokat is tartogat még. Visszatér közel másfél éves pihenőjéből Lil Nog, hogy a legutóbb parádézó Anthony „Rumble” Johnson ellen bizonyítsa. Szeretné nyomatékosítani, hogy Evans legyőzése nem csupán a véletlen műve volt. Rumble iskolabunyót bemutatva hagyta állva Phil Davies-t, miután rövid kitérő után ismét a kopaszéknál kötött ki. Az edzőtáborok lassan a végéhez közelítenek, de hogy a felkészülési időszak ne legyen zökkenőmentes, arról a Blackzilians csapatának pár tagja gondoskodott.

Anthony ugyanis Facebook oldalán néhány napja keresetlen szavakat intézett csapattársai felé, finoman elküldte őket a levesbe. Szerinte megy rendesen a sz*rkavarás, melyet próbálnak lehetőleg előle eltitkolni, de nem minden suttogás jut csupán az eredeti címzetthez. Rumble is tudja, hogy elkövetett hibákat a múltban, ugyanakkor a rossznyelvűek nem hajlandóak nyíltan kiállni elé, és megmondani a frankót. Bár Johnson tudja, ki vagy kik lehettek ezek a pusmogók, jobb szeretné nyíltan az arcába kapni a vélt igazságtalanságokat, és nem kell félni, ő majd megőrzi az illetők titkát. Ez a kis kavarodás aligha hiányzik Anthony-nak soron következő meccse előtt, nehogy kihatással legyen a teljesítményére. Guillard meg Overeem már megpattantak Boca Raton-ból, vajon Rumble lesz a következő, vagy elrendezik gyorsan házon belül a dolgot?

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr846527901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása